Nancy Drew - Seizoen 1 (2019-2020) - MovieMeter.nl (2024)

  • 1. Pilot

    9 oktober 2019 (43 minuten)

    Tiener Nancy Drew is een briljante amateurdetective. Als haar moeder komt te overlijden, gaan haar plannen om te studeren niet door en besluit ze te stoppen met haar speurwerk. Maar dan wordt een rijke vrouw vermoord en valt de verdenking op Nancy en vier leeftijdsgenoten. Ze besluiten de moord te onderzoeken om hun naam te zuiveren. Vanaf 8 februari.

  • 2. The Secret of the Old Morgue

    16 oktober 2019 (43 minuten)

    Als Nancy hoort dat het lichaam van Tiffany Hudson op een andere plek onderzocht gaat worden, zet ze haar onderzoek naar de jurk van Lucy Sable even in de ijskast om op een riskante missie te gaan. Ondertussen roepen Bess en Ace de hulp in van een vreemdeling om Nancy te helpen. Het dorp komt samen voor het jaarlijkse ritueel tijdens het Zomerfestival.

  • 3. The Curse of the Dark Storm

    23 oktober 2019 (43 minuten)

    Er is storm op komst in Horseshoe Bay. Ace waarschuwt iedereen dat er dan rusteloze zielen kunnen komen aanwaaien. Ondertussen confronteert Nancy Nick met de geheimen die ze heeft.

  • 4. The Haunted Ring

    30 oktober 2019 (43 minuten)

    De begrafenis van Tiffany Hudson komt eraan en haar verwarde ziel lijkt Horseshoe Bay te teisteren. Nancy nodigt Bess uit, zodat ze kan uitvinden wat ze verbergt. Nick heeft het moeilijk met wat hij nu weet over Tiffany. George zoekt met tegenzin hulp bij een ongebruikelijke bron, terwijl Ace een belangrijk persoon uit zijn verleden tegenkomt. Carson blijft Ryan advies geven, tot ergernis van Nancy.

  • 5. The Case of the Wayward Spirit

    6 november 2019 (43 minuten)

    Nancy realiseert zich dat George bezeten is door Tiffany's geest. Het wordt een race tegen de klok om haar te bevrijden. Een mysterieuze vreemdeling bezoekt The Claw. Hij heet Owen en vraagt de groep diezelfde dag nog een liefdadigheidsgala te cateren op de countryclub.

  • 6. The Mystery of Blackwood Lodge

    13 november 2019 (43 minuten)

    Nancy probeert de waarheid te ontdekken achter de lang verborgen geschiedenis tussen Lucy Sable en Ryan Hudson. Om verder te komen, moet ze een deal sluiten met de nieuwste en meest verdachte weduwnaar van Horseshoe Bay.

  • 7. The Tale of the Fallen Sea Queen

    20 november 2019 (43 minuten)

    De Drew Crew gelooft dat het vinden van Lucy's moordenaar zal leiden tot het oplossen van Tiffany's moord, en probeert een manier te vinden om met de enige ooggetuige te spreken: Lucy zelf. Ze bereiden zich voor op de seance door de laatste uren van Lucy's leven te reconstrueren. Bij de uiteindelijke confrontatie met Lucy's geest, lijkt Nancy's grootste angst waar te worden.

  • 8. The Path of Shadows

    4 december 2019 (43 minuten)

    Nancy en de Drew Crew ontdekken dat het bijna fatale auto-ongeluk geen ongeluk was. De groep zoekt naar bewijzen van sabotage en neemt een bovennatuurlijke omweg.

  • 9. The Hidden Staircase

    11 december 2019 (43 minuten)

    Nancy en de Drew Crew zoeken wanhopig naar de vermiste zus van George. Haar ontvoering doet denken aan Nancy's eerste zaak. Ondertussen krijgt Nancy weer contact met haar vader, juist als het onderzoek naar Lucy Sable hen voor altijd uit elkaar dreigt te drijven.

  • 10. The Mark of the Poisoner's Pearl

    15 januari 2020 (43 minuten)

    Er blijkt een connectie te zijn tussen het gif dat Tiffany Hudson fataal werd en een cold case. Na deze ontdekking riskeren Nancy en de Drew Crew hun leven om een seriemoordenaar te pakken.

  • 11. The Phantom of Bonny Scot

    22 januari 2020 (43 minuten)

    Nancy wil Carsons naam zuiveren, maar daarmee botst ze met Owens strijd voor gerechtigheid voor de slachtoffers van Bonny Scot. Nancy zal moeten beslissen hoe ver ze wil gaan om haar vader uit de gevangenis te krijgen.

  • 12. The Lady of Larkspur Lane

    29 januari 2020 (43 minuten)

    Nancy en de Drew Crew gaan achter de laatste aanwijzingen aan in de Lucy Sable-zaak, maar ondertussen werken ze ook undercover om te ontdekken wie probeerde Ryan te vermoorden. Ze doen een schokkende ontdekking.

  • 13. The Whisper Box

    5 februari 2020 (43 minuten)

    Nancy zit vast in een alternatieve realiteit. De Drew Crew zoekt wanhopig naar een manier om haar terug te brengen.

  • 14. The Sign of the Uninvited Guest

    26 februari 2020 (43 minuten)

    Nancy en de Drew Crew gaan achter de laatste aanwijzingen aan in de Lucy Sable-zaak, en onderzoeken tegelijkertijd de moordpoging op iemand uit hun gemeenschap. Beide onderzoeken leiden naar dezelfde persoon. Nancy en Nick confronteren de verdachte met hun bevindingen.

  • 15. The Terror of Horseshoe Bay

    4 maart 2020 (43 minuten)

    Carsons verhoor komt steeds dichterbij, dus Nancy moet haast maken. In een laatste poging aanwijzingen te vinden die haar vader vrijpleiten, besluit ze gebruik te maken van bovennatuurlijke bronnen.

  • 16. The Haunting of Nancy Drew

    11 maart 2020 (43 minuten)

    Nancy onthult wat er gebeurde op de avond dat Lucy stierf. Ze combineert forensische aanwijzingen, observaties en verhoren van mensen die Lucy kenden. Nancy's speurwerk is behoorlijk succesvol, maar openbaart wel een verwoestende waarheid.

  • 17. The Girl in the Locket

    8 april 2020 (43 minuten)

    De klok tikt en de Drew Crew heeft nog maar een paar uur de tijd om de Agleaca te verslaan.

  • 18. The Clue in the Captain's Painting

    15 april 2020 (43 minuten)

    Nancy en de Drew Crew onderzoeken een mysterieuze dood en ontdekken daarbij nieuwe details over de Agleaca-vloek.

  • Nancy Drew - Seizoen 1 (2019-2020) - MovieMeter.nl (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Lidia Grady

    Last Updated:

    Views: 5969

    Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

    Reviews: 84% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Lidia Grady

    Birthday: 1992-01-22

    Address: Suite 493 356 Dale Fall, New Wanda, RI 52485

    Phone: +29914464387516

    Job: Customer Engineer

    Hobby: Cryptography, Writing, Dowsing, Stand-up comedy, Calligraphy, Web surfing, Ghost hunting

    Introduction: My name is Lidia Grady, I am a thankful, fine, glamorous, lucky, lively, pleasant, shiny person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.